Lady's Gym
programi treniranja

Naše dame, dozvolite da vas odvedemo na putovanje prema zdravlju i vitalnosti!

Dobrodošli u Lady's Gym teretanu- vašoj oazi mira, snage i energije na Trgu Marije Trandafil 24 u Novom Sadu. Naša teretana je dizajnirana isključivo za vas, žene koje žele osećati se snažno, zdravo i zadovoljno.

Neka naš tim stručnih fitnes instruktorki bude vaš vodič na putu ka boljem zdravlju i samopouzdanju. Bez obzira na vaš nivo kondicije, u Lady's Gym teretani ćete pronaći podršku i motivaciju koje vam trebaju da ostvarite svoje ciljeve.

Pridružite nam se u našem prijateljskom i inspirativnom okruženju, gde se energija spaja sa zabavom i ostvarite svoj potencijal.

Osećajte moć dizanja tegova dok tonirate svoje mišiće i oblikujete telo koje ste oduvek želeli.

Izazovan, visokog intenziteta Lady Pump program treniranja daje čvrsto i oblikovano telo sa niskim novoom telesne masti.

Izvodi se sa body pump setovima koji se sastoje od šipke i teg ploča u više različitih težina.

Namenjen je za celokupnu muskulaturu i možete očekivati da ćete sa ovog programa vežbanja otići mokri, umorni ali zadovoljni.

Učvrstite svoj centar snage i poboljšajte držanje uz dinamične vežbe koje će vam pomoći da se osećate uspravno i samouvereno.

Lady Core je trening baziran na Pilates Mat metodi uz elemente Joge (Yoga) kao i vežbi sa dodatnim opterećenjem

Najveći akcenat je na core regiji tela takozvanoj bazi tela. Tu bazu čine najznačajnije mišićne grupe odgovorne za zdravlje i balans cele posture a to su trbušna i leđna muskulatura.

Vežbe se izvode raznim rekvizitima poput pilates lopte, pilates obruča, joga (yoga) blokova, traka, bučica i drugih.

Lagani, ali efikasni treninzi dizajnirani za sve nivoe kondicije, pomažući vam da postepeno napredujete ka svojim ciljevima.

Lady Core Light je laganija verzija Lady Core programa vežbanja, prilagođena početnicima koji nisu bili izloženi fizičkim naporima (zahtevnijim vežbama)

Najbolji napredak se ogleda u postepenom dizanju nivoa utreniranosti i zato je dobro odabrati ovaj bazični program treniranja ako sumnjate u svoju fizičku kondiciju i želite da je unapredite.

Oblikujte svoje telo i postignite harmoniju uz posebno osmišljen program treniranja.

Lady Shape je idealno izbalansiran trening izdržljivosti i snage.

Pokriva sve mišićne grupe

U prvom delu treninga se rade kondicione vežbe srednjeg intenziteta a u drugom delu treninga su zastupljene vežbe oblikovanja na parteru sa ili bez rekvizita.

Lady Shape je najzastupljeniji oblik grupnog treniranja jer pokriva potrebe najšire fitnes publike.

Radite na savršenim oblinama i čvrstim gluteusima uz stručno vođene treninge koji će vas osnažiti iznutra prema spolja.

Ovaj program treniranja cilja celokupnu gluteus regiju i delimično noge

Namenjen je onima koji primećuju da im pomenute mišićne regije zaostaju za ostatkom muskulature

Prilično je česta pojava slabijeg gluteusa kod savremene ženske populacije što zbog sedentarnog načina života a što zbog same genetike.

Dobra vest je da je gluteus ipak samo mišić koji zahteva redovan i adekvatan trening da bi bio doveden u svoju najbolju formu

Aktivirajte svoj metabolizam i izgorite kalorije uz visoko intenzivan intervalni trening koji donosi brze i primetne rezultate.

Ovo je specijalizovani intervalni trening visokog intenziteta za sve one koji žele brz a efikasan način da probude svoje telo, potroše mnogo kalorija a pride pokrenu svoj metabolizam.

Ovaj program vežbanja je specifičan jer takođe daje rezultate za kraći vremenski period u pogledu topljenja masnih naslaga bez gubitka mišićne mase.

Sastoji se od intervala koji se smenjuju i to počev od serija osnovnih funkcionalnih vežbi koje traju po 20 sekundi sa serijom pauza između njih u trajanju od 10 sekundi.

Trajanje ovih intervala se modifikuje u zavisnosti od utreniranosti (kondicije) vežbačice.

Ojačajte leđa i poboljšajte držanje kako biste se osećali samouvereno u svakom trenutku.

Ovaj program vežbanja je pravi izbor svake osobe koja oseća nelagodnosti, povremeni ili stalni bol u leđima (lumbalnom, torokalnom il ivratnom).

Jačanje leđne muskulature rasterećuje se kičmeni stub i bol doslvono nestaje ili se znatno smanjuje.

Vrlo zahvalna vrsta vežbi jer je i najmanji napredak na delu aktiviranih mišića koje ove vežbe poboljšavaju dobar na toliko načina.

Raspored treniranja

Zakažite termine za treniranje klikom na dostupne fitnes programe ispod.
Cron Job Starts