Lady's Gym fitnes treneri

Upoznajte naš tim.

Daša

Predstavljamo vam Dašu - našu strastvenu fitnes instruktorku koja je svoju profesionalnu karijeru izgradila nakon sticanja diplome na Fakultetu sporta i fizickog vaspitanja u Beogradu.

Sa više od 11 godina iskustva u vođenju grupnih i individualnih treninga, Daša je postala neizostavan deo našeg fitnes centra.

Njena stručnost i ekspertiza su neupitni, ali ono što Dašu zaista izdvaja je njen jedinstven pristup vežbanju. Njene lekcije su mnogo više od klasičnih treninga - ona stvara atmosferu u kojoj se svaki član oseća dobrodošlo i motivisano. Njena duhovitost i pozitivna energija pozitivno utiču na raspoloženje i podstiču svakog pojedinca da prevaziđe sopstvene granice.

Van teretane, Daša otkriva svoje raznovrsne interese. Ona uživa u analognom fotografisanju i čitanju knjiga, što predstavlja odličan balans za njenu energičnu stranu koju ističe tokom treninga. Takođe, uživa u avanturama digitalnog sveta kroz gejming. Njeni različiti interesi joj pomažu da održava ravnotežu i inspiriše druge da pronađu sopstvene vanfitnes strasti.

Daša je pravi dokaz da fitnes instruktor može biti mnogo više od običnog trenera. Ona je inspiracija, motivacija i prijatelj svakog člana našeg centra. Ako tražite podršku na putu ka boljoj verziji sebe, Daša je tu da vas uvede u svet vežbanja s osmehom na licu i s ljubavlju prema zdravom životu.

Postanite deo naše nezaboravne fitnes zajednice i istražite nove mogućnosti sa Dašom.

Bojana

Bojanina fitnes karijera je otpočela jednog jesenjeg dana davne 1997 godine. Kao šesnaestogodišnjakinja je iz znatiželje uradila svoj prvi trening snage u jednoj novosadskoj teretani koji je za nju postao ljubav na prvi pogled.

Od tog sudbonosnog dana pa do danas Bojana živi svoj fitnes životni stil . Redovno trenira i usavršava se na polju trenerskog posla. 2004 godine otvara prvu žensku novosadsku teretanu Lady’s Gym kod Betanije i počinje da radi sa klijentima personalne ali i grupne treninge.

U međuvremenu završava stručnu obuku i dobija međunarodne licence od Fisaf i Ifbb federacije. Tokom godina rada u Lejdisu uviđa da većini njenih klijenata treba upravo ono što nude grupni treninzi a to su stručno vođstvo i podrška kao i timski rad.

2022 godine se kao trener posvećuje isključivo grupnim treninzima, osmišljava programe raznih namena, prilagođava i renovira prostor na Trgu Marije Trandafil 24 i otvara novi Lejdis sa specijalizovanom namenom : grupni trening časovi!

Inače Bojana živi porodični zivot sa svojim suprugom i osmogodišnjim sinom. Slobodno vreme najradije provodi sa njima u kućnoj atmosferi ali i zajedničkim putovanjima. Obožava da kuva i osmišljava nove fitnes recepte.

U trenucima inspiracije naslika sliku na platnu što je njena davna preokupacija i nesuđena karijera jer je obrazovana kao slikarski tehničar u novosadskoj umetničkoj školi kao i industrijski dizajner na beogradskoj politehnici.

Milica

2008 godine završila novosadsku višu trenersku školu poznatiju kao TIMS . Još kao student paralelno počinje da stiče dragoceno iskustvo u Lejdisu radeći vikendima kao trenerska zamena.

Miličina zvanična sportska karijera počinje 2008-e godine kada postaje redovno zaposlen fitnes instruktor u Lady’s Gym teretani kao diplomirani trener fitnesa.

Klijenti su odmah zavoleli njeno nasmejano lice, neposredan i prijateljski pristup svakome i sposobnost da trening učini zabavnim.

Milica u međuvremenu nastavlja i svoje stručno usavršavanje, uči i polaže za licencu IFBB međunarodne federacije u Beogradu 2014-e godine i time obogaćuje svoje trenersko znanje. Kada ima slobodnog vremena voli da fotografiše, uzgaja cveće, pešaci u prirodi i druzi sa prijateljima. Milicu vole deca a pogotovo njen sestrić kojem posvećuje poseban deo svog vremena i pažnje.

Cron Job Starts